Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

jack095

11. 12. 2009 7:32
Hony na čarodejnice

Hony na čarodejnice vždycky přinášely a dnes také přinášejí, těm samozvaným soudcům do rukou moc nad osudy jiných. To je nebezpečnější než samy čarodejnice.

0 0
možnosti
TV

tomtop

11. 12. 2009 7:31
2 druhy rasismu

když už píšete na český blog, měl by jste vědět, že v čr jsou 2 druhy rasismu: ten co popisujete a pak ten obrácený vycházející z obavy, aby dotyčný/á nebyl nařčen z rasismu ... výsledkem toho je, že je protěžována skupina lidí, kteří si to ve většině ani rochu nezaslouží. Např. : romská rodina dostane byt přidělený hned, bílá se buď nedočká, nebo dlouho čeká..... nebo: známý byl hrubě napaden zlodějem, ubránil se díky bojovému umění , zavolal zlodějovi sanitku ... kdo myslíte, že byl potrestán ... zloděj to nebyl.... šlo přece o rasové napadení ... bílý se už nesmí bránit romovi, když ho napadne, jinak bude souzen.....

0 0
možnosti
D

Dick

11. 12. 2009 7:20
Vzkaz autorovi

Vaše moto: "Chcem písať to čo mi nedovolili uverejniť, pravdu o všetkom okolo nás. pod lampou je najväčšia tma..." - tak se ho držte a pište pravdu. To, co jste napsal je demagogie, neb je to pouze půlka pravdy. Ta druhá je v tom, že ci*áni se nechtějí začlenit do života společnosti a segregaci volí dobrovolně - to je rasismus, protože vyčleňují lidi jiné národnosti, segregují je. Udělejte sei pořádek mezi sebou, přestaňte žít z daní pracujících, přestaňte krást a začněte se chovat normálně.

Když přijdu do hospody, kde nikoho neznám, sednu si k místním chlapům a je o čem si povídat. Když si sednu k ci*ánovi, nebude se se mnou bavit, bude mne ignorovat - kvůli mé rase. A ne, že ne, mám s tím zkušenosti. Výjímky jsem poznal, ale jsou to jen výjímky.

Další viz příspěvek 10.12.2009 19:23 Copenhagen

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

11. 12. 2009 10:53
Re: Vzkaz autorovi

O nepracujících cikánech už autor psal jindy. Mimochodem, co myslíte, že se stane, když přijde cikán do hospody a přisedne si k Čechům?

0 0
možnosti
SASD

slizký a smrdutý dvarůžek

11. 12. 2009 1:56
Já furt, co mi to 88 připomíná a už vím!

http://home.tiscali.cz/~cz239025/cb/qkody.htm - Amatérské zkratky, užívané na CB

44 Dobrou noc

88 Líbám tě (pozdrav ve vztahu k ženám

- to jsme kdysi byli na cb asi taky rasisti. Jen mě napadá, kolik asi řekl Hitler různě dlouhých vět, abychom nemuseli zakázat všechna čísla do 100.

;-D Pán patří k romské elitě, iq kolem 95?

0 0
možnosti
N

NTPT

11. 12. 2009 1:09
apartheid neb SAMSPRAVA ?

0 0
možnosti
M

macik28

10. 12. 2009 23:56
Mississippi......

U nás neexistující zkušenosti z dob otrokářské společnosti,čímž vznikly utlačovaným černochům pracovní návyky-drsné že,?Ti naši nyní tolik křičící, žádnou návykovou potřebou pracovní náplně zjevně netrpí.Ano je zde nezaměstnanost,.ale to naši tradiční většinová společnost má umět přijímat jako daň získané svobody.Vlivem narůstjící nespokojenosti vzniká  pnutí ,opět dvouvrstvé.Jedněm chybí uplatnění v životě,druhým prostředky.  Ŕvaním dosahují svých neoprávněných požadavků.A to je ještě málo.Máme je uznávat jako rovnoprávné občany.Rvnikdo nemluví o barvě kůže Rvnelžete-lidemRv

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

11. 12. 2009 10:55
Re: Mississippi......

Macíku, pracovní návyky utlačovaným černochům nevznikly v době ptrokářství. Více studia historie by to chtělo.  Jinak, lidé nepracují, pokud nemusí. Když si Česko naučilo Romy, že všechno je zadarmo, pak se výsledku nemůže divit.

0 0
možnosti
J

Jenda.Pracka

10. 12. 2009 22:40
Romové do p...!

(Romové do práce) aby si to nějakej cikán nevysvětloval jinak a necítil se diskriminován. Pracovní povinnost pro cikány. Jiné cesty z krize není.

RvRvRv

;-D;-D:-P

0 0
možnosti
F

fan12

10. 12. 2009 21:16
nad takovýma ubožákama

se nemá cenu ani pozastavovat...tady jich je taky plný internet...stačí se podívat například na tuto diskusi co za politováníhodný výkvět společnosti se tu zase sešel.

0 0
možnosti
TJKP

toto je kvalitni prispevek

10. 12. 2009 19:55
když můžou bejt cikáni na internetu tak proč né?

Každý má právo tam být jak cikáni tak i rasisti od toho je demokracie..ostatně přeci nemůžete z internetu cikána vyhodit za to že je cikán?Nebo ano?A rasistu snad můžete?

ffffšichni lidé sou si rovni=komunismusR^

0 0
možnosti
C

Copenhagen

10. 12. 2009 19:23
Rasizmus na internetu......

Obycejni pracoviti lide z majoritni spolecnosti maji v dnesni dobe nekdy az prehnany strach z budoucnosti,o zivot sveho ditete ci svych dvou max trech deti.Tim jsem chtel naznacit,ze se snazi zit zodpovedne a jsou schopni se uskromnit aby mohli dostat svym povinnostem jako napr.zaplaceni najmu a vsech poplatku.Kdyz vidim jakoukoliv reportaz z cikanskeho prostredi,tak v prvni rade vidim vyzraneho cikana s cokankou a kolem 10 spinavych a porad se smejicich deti.Bodejd by se nesmali,kdyz ty blby gadzove je zivi.A to vetsinou lidi stve a proto Vas nesnasime bez rozdilu veku,nabozenstvi ci vzdelani.Cikany zadna krize nezajima,protoze i v teto tezke dobe vyrabej dalsi a dalsi zdroje sveho zivobyti - deti.A vzkaz vsem cikanum.Uz nikoho neotravujte a nic porad nechtejte.Jste jako Afrika - cerna dira na penize a vysledek je nula.

0 0
možnosti
L2

Livrak 2

10. 12. 2009 19:43
Re: Rasizmus na internetu......

Souhlas a ještě bych to rozvinul. Cikáni nemaji žádný vztah k této zemi, nezajímají je dějiny a historie, nechodí na kulturní akce, na sportoviště, neviděl jsem je nikdy na prohlídce např, hradu či zámku, snad ani nejezdí na dovolenou. zajímá je jen kolik dostanou peněz a na co maj nárok.Zkrátka nic pro naší zem neudělali a jen ji drancujou a my jsme tak blbý že jim všechno dáme.

0 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3822x
Tento priestor je vyhradený mojím názorom, ktoré sú možno trochu odlišné. Provokatívne. Nehladkajú čitateľa, neutvrdzujú ho
v jeho presvedčení, ale idú proti srsti. Ich cieľom však nie je vyprovokovať hnev a nenávisť, ale podsunúť čitateľovi námet na
premýšľanie, potravu pre mozog. Je očistné prevetrať občas zatuchnuté skrine a prečesať sa proti srsti! Zahoďte teda predsudky,
zahoďte nemenné pravdy a poďte si so mnou zapolemizovať o iných názoroch, predstavách a pocitoch.